Onze betoncentrales in Schoten & Boom lopen gesmeerd dankzij...

Onze ervaren medewerkers

Ervaren medewerkers in betonwerken

Alle medewerkers van Transportbeton De Beuckelaar nv worden bewust aangeworven in de overtuiging dat zij na verloop van tijd een grote betrokkenheid zullen vertonen bij de goede werking van het bedrijf.

Elke functie is even belangrijk om alles vlot te laten verlopen, er wordt dan ook volop geïnvesteerd in opleidingen. Dankzij de kennis en kunde van iedereen en onze kwaliteitsproducten zijn we in de mogelijkheid om zeer mooie projecten mee uit te voeren (zie referenties).

Onze kwalitatieve grondstoffen

Betoncentrales in Schoten en Boom

Dankzij de ligging van onze betoncentrale aan het Albertkanaal in Schoten, kunnen we bijna alle grondstoffen per schip aanvoeren. Dat brengt natuurlijk enkele voordelen met zich mee:

  • Heel milieuvriendelijk, want vrachtschepen van 500 tot 5.000 ton staan gelijk aan vele vrachtwagens.
  • File-ongevoelig
  • Altijd voldoende voorraad van basismaterialen, nl. 12.000 ton grind, 7.000 ton betonzand en 3 tot 4.000 ton speciale grondstoffen
  • 1.100 ton cement slaan we op in zes cementsilo’s.

Het cement voeren we voornamelijk aan met ons cementtankschip Lausanne, de bemanning maakt deel uit van ons vast personeelsbestand. De hulpstoffen voor beton worden in bulk (1.000 tot 10.000 liter) aangevoerd, hierdoor is er altijd voldoende voorraad en wordt het aantal leveringen aanzienlijk beperkt. Weinig of geen verpakkingsafval is het logisch gevolg van dit grondstofbeheer.

In onze betoncentrale in Boom wordt maximaal ingezet op hetzelfde grondstofbeheer als in Schoten. Door de ligging aan de Rupel zijn de schepen die de grondstoffen aanvoeren wel beperkt tot zo’n 2.000 ton.

Het goed uitgebalanceerd wagenpark

Vervoer van stortklaar beton

Transportbeton De Beuckelaer nv heeft een eigen wagenpark van 22 betonmixers

in drie verschillende types:

  • 3-assers: 6 – 7 m3
  • 4-assers: 7 – 9 m3
  • opleggers: 11 m3 – 11,5 m³

Een extra service leveren we met onze betonpomp: giek 36 m – 150 m3/uur.

De laadcapaciteit is zowel afhankelijk van het vrachtwagentype als van het type product.

Onze vloot staat dagelijks in voor het vervoer naar en het lossen van stortklaar beton op de verschillende bouwplaatsen van onze klanten. Dankzij een doorgedreven Track & Trace-systeem en statusopvolging is het veelal mogelijk om onze bestellingen stipt op het afgesproken uur af te leveren.

Een bijkomende troef is de verscheidenheid aan betonmixers, waarmee we zowel kleine, moeilijker bereikbare plaatsen, als grote, makkelijk bereikbare bouwplaatsen moeiteloos kunnen beleveren.

CONTACTEER ONS